AR T EC_Delarive SA Headquarters_hero
P.084. Project Delarive SA Headquarters P.084.
Delarive SA Headquarters

Illuminating boundless collaborative spaces

In Delarive SA Headquarters open offices, boundaries are softened and blurred with the use of large full-height glass partitions that allow for unobstructed views. Following the architectural concept, light interposed between ceiling panels adapts to the working needs of different groups. A smart use of diffuse light, shadow effects and decorative lamps create high visual comfort through out the space and cozy environments to work in.

AR T EC_Delarive SA Headquarters_single
AR T EC_Delarive SA Headquarters_double_1
AR T EC_Delarive SA Headquarters_double_2
AR T EC_Delarive SA Headquarters_single
AR T EC_Delarive SA Headquarters_single
AR T EC_Delarive SA Headquarters_single
Project information
Client
Delarive SA
Architect
Montalba Architects Sàrl
Photo
©Delphine Burtin
Year
2018
Location
Pully, Switzerland