AR T EC_Polymedic Workshop_hero
P.067. Project Polymedic Workshop P.067.
Polymedic Workshop

Textile core of dynamic light

Contrast, purity, and freshness were the starting conceptual elements of a dialogue with the client to illuminate this office/workshop characterized by a tall cable curtain that separates the double-height warehouse from the workspace.

The lighting scheme sought a clean and integrated solution, modular, and exposed from all views. Downlights in open areas and low-height linear elements in the workspace allow for a flexible system that can be adapted to the use of the space. The curtain of plastic cables that divides the space uses dynamic RGBW luminaires, controlled by DMX, to create a pleasant atmosphere.

AR T EC_Polymedic Workshop_single
AR T EC_Polymedic Workshop_single
AR T EC_Polymedic Workshop_single
AR T EC_Polymedic Workshop_single
AR T EC_Polymedic Workshop_single
AR T EC_Polymedic Workshop_1 AR T EC_Polymedic Workshop_2 AR T EC_Polymedic Workshop_3 AR T EC_Polymedic Workshop_4
1 / 4
AR T EC_Polymedic Workshop_single
AR T EC_Polymedic Workshop_1 AR T EC_Polymedic Workshop_2 AR T EC_Polymedic Workshop_3
1 / 3
AR T EC_Polymedic Workshop_single
Project information
Client
Salvador Figueras
Architect
fab-architectes
Photo
©Pep Sau 
Video
©Álvaro Valdecantos
Year
2020
Location
Barcelona, Spain