AR T EC_Stairs to H@ll_hero
P.128. Project Stairs to H@ll P.128.
Stairs to H@ll

Perceptual design that changes materiality

While we explored perspective perception in hotel stairwells, after the piece “Echoes” we had the chance to create this light installation, where we transformed a service staircase (from the main h@ll to the meeting rooms) into a light installation in order to generate a perceptive experience.

Through the work on perspective, linear repetition and red light intensity on white materiality, we were able to design a new perception for this place.

AR T EC_Stairs to H@ll_1 AR T EC_Stairs to H@ll_2
1 / 2
AR T EC_Stairs to H@ll_single
AR T EC_Stairs to H@ll_single
Project information
Client
Ohla Boutique Hotels
Project
Ohla Eixample
Content
Artec Studio
Photo
©Álvaro Valdecantos
Year
2016
Location
Barcelona, Spain